Buku Sémah

Sindangna sadérék mangrupikeun kabingah anu taya wates wangenna kanggo sim kuring..

57 Tanggapan

  1. Ngiring nyemah ah, wilujeng nya ku parantos gaduh Blog enggalna, mugi sing seueur manfaatna kanggo balarea, amin.

  2. sae eung, wilujeung nya

  3. Hebat euy

  4. pa ieu Yudi nu kamari ngiringan pelatihann,, nu alit tea gening,,,,,
    pa bade naros upami cara nga damel artikel terus hoyong di terbitken kumahaa????

  5. asalm….
    jawab atu pa pan smi” orang islam he..he!!!
    pa hoyong ngadamel halaman baru kumaha ????

  6. ‘Alaikum salam wr wb… mangga lebet… anggo wéh sendal mah, he3x..
    O enya Kang Yudi téa? Alhamdulillah tos kersa rurumpaheun. Aduh kumaha atuh ieu teu aya leueuteunana nya..! He3x.
    Kieu Kang Yudi, upami tos lebet kana menu Tulisan Baru, nya kantun ngetik wéh, naon nu bakal diterbitkeunana. Saparantosna ngetik mah, tingali wéh di palih katuhu, handap, aya tulisan “Terbitkan”, klik, tos wéh, sakitu, gampil nya? He3x..
    Upami ngadamel Halaman énggal, pilih Halaman, pilih Halaman Baru, ketik wéh nami halamanana naon, tos wéh.. tong hilap klik Perbaharui satiap ngadamel nanaon téh..
    Hatur nuhun sakali deui, salam kanggo kulawargi sadaya..

  7. pak hoyong di ajar deui blog.

  8. kadieu atuh, diantos.. Sabtu (07/02/09) saya aya di tempat.

  9. Assalamuaalaikum Pak…abdi Bu Yayah..nu di Balai Diklat tea..nuju diklat nu calik pang payuna wae..(da rumaos bodo…he he..).
    Abdi mah bade nagih janji..cenah pami aya nanaon naroskeun we lewat e-mail…ah..teu rame di e-mail mah…
    Pak..abdi “nyanyahoanan”..nagadamel Blog nyalira…bongan we kamari teu sempet…ningal petunjuk nu dina Modul….
    Pang ningalikeun nya hasilna….alamat Blog na http://yayah 1222.wordpress.com……abdi tos nyobian ngadamel sababaraha artikel…hoyong dikomentaran….diantos nya…Hatur Nuhun Elmuna……(panjang nya???)

  10. sami2 bu. Alhamdulillah tos ditingali, duuuh meni sae. Pinteran ibu mah. Salam baktosna kanggo sadayana..😉

  11. Hatur nuhun Komentarna…pak bade naros:pami masihan no blog teh cekap sakitu wae??geuning pami dibuka ku komputer nu sanes mah kaluarna teu langsung kana Kreasiku’s Blog…..atau emang kitu nya??malah kadang2 “Not found”..kumaha tah???diantos waleranana..Htr Nuhun..

  12. Assalamualaikum Wr Wb.. ngiring bingah kana kamajenganna. Kaleresan abi ge masih seueur kakirangan boh tina elmu srg pangalaman. Wirehna aya blog ieu mugi2 tiasa dianggo lahan kanggo ngaronjatkeun wawasan srg nanjeurkeun silaturahmi.

    • Hatur nuhun pisan kana perhatosanna. Sanaos éra parada gé maksakeun wéh da ku hoyong téa ngamumulé basa sakantenan ngaraketkeun babarayaan. Kukituna, diantos pisan bantosanna naon waé anu tiasa nambihan lengkepna ieu Blog.🙂

  13. Syukur Bagja ninggali para suwu siwi bisa malotekar tur mere luang ker barayana….. eyang jadi teu keeung teuing ari kieu mah…

    Haturan kasadayana…..:)

    • Haturnuhun pisan éyang, pidu’ana wéh supados abdi tiasa neraskeun para pupuhu..
      Haturnuhun ogé tos kersa rurumpaheun sindang..

  14. Ass..pak…tong bosen nya…kumaha waleran nu kamari???nambihan pertarosan:
    1.Kumaha pami hoyong nambihan foto atanapi gambar dina Header Blog??
    2. Pami bade ngalebetkeun simbol2 kumaha carana??
    Tos we lah samentawis mah eta heula…bilih disebut cerewed…he he….Hatur nuhun pak…tong hilap waleranana diantos..tong dilangkung…..he he..

    • Rupina kedah diinstall heula PhotoShop. Tah ti dinya mah urang bahas weh sakantenan sadayana, qeqeqeq. Sanggem Mr.Ayi mah badé keurseus deui PhotoShop sareng KorelDry, duka iraha. Sabab ngajelaskeunana rada sesah kitu tah, qeqeqeq…
      Kanggo Header, kedah terang ukuran piksel dina headerna baraha, nembe tiasa dikawitan di PhotoShop.
      Sakieu heula panginten samentawis mah, hapuntenna we ka sadaya, teu acan tiasa silaturahim deui, teu acan nguping deui tepuk tanganna, qeqeqeq

    • Ass.Wr.Wb,

      Nepangkeun sim kuring ti Cimahi tertarik kanma Hypnoteaching…manawi aya info lanjutan ttg trainingna mugi tiasa masihan info ka : bd_std67@yahoo.co.id

      Hatur nuhun
      Budi Setiadi

  15. kang wios abd ngiring nyemah , sigana kataji pisan pami abdi tos mahir dina ngokolakeun blog anu tos dipangdamelkeun ku akang haritan, tapi abdi masih poekeun knggo ngokolakeun nana

    • ..aeh aya suhu, mangga ka lebet, he3x.. moal disuguhan ah bisi dosa..
      ..geura sok ateuh dipapaés supados langkung nyari, supados tiasa dianggo icalan… he3x..

  16. bade naros, ari basa lemes na heuway (nguap_ngantuk) naon nya??
    haturnhun ..

  17. assalamu’alaikum…
    punten ah, ngiring ngalangkung…

  18. Mo numpang kenalan nich pa! sy peserta diklat komputer angkatan III.gimana kbr nya pa?trims

  19. ku reusep pisan

  20. ku kataji pisan, nembean abdimah ninggal nu ngamumule basa sunda
    cap jempol lah kangge Kang Hendry

  21. terima kasih danger berguna bagi saya untuk pelajaran sekolah anak saya

  22. bagus, tapi sayang aya nu teu aya “di hulut”

  23. sae pisan kangge ngawangun rasa kasundaan nana.

  24. sae kacida knggo sim abdi.

  25. mohon solusinya,,,isin ma era lemesan mana yaaa????

  26. abdi milarian guguritan, catur wilangan , sekar alit, sekar ageung

  27. sae ‘gening aya kamusna.jntn resep

  28. tak wiele żarłocznością smoka, co
    bezwzględnością królewskich przybocznych, strzegących http://www.
    fishin-buddies.net/social/p/4234/ smoczej jamy. Cechy poprzedni
    rozliczne. I choć gratyfikacja wewnątrz śmierć
    straszydło nie dorównywała zwyczajowym,
    fun.

  29. bingung juga pake b.sunda?

  30. bantu saya ya ” bahasa sunda nya kalau ” saya minta maaf ya, bukan nya ga mau hubungi kamu tapi sering kelupaan aja sama kamu? “

  31. KADALING KURASA PINUHBANGBALUH……………………… NGAWENGKU PINUH KA NYUUH ………………………. ARTINYA APA ?????????????????????

  32. Ngiringan ah…

  33. Punten, sampurasun…

  34. Haturnuhun kangge kang hendry, sanaos simabdi asli sunda, mung te sadayana bhsa sunda abdi terang,. Ku ayana blog ieu simkuring tiasa nambihan elmu.

  35. Hatur nuhun kang…..!;!

  36. assalamualaikum… ngiring aub ah

  37. Punten, nepangkeun simkuring nusa. Tiasa nyuhunkeun alamat fb supados abdi tiasa nguleum k fb.haturnuhun

  38. ngiring ngaheurinan kang… salam!

  39. punten kang tiasa ngiringan,

  40. Assalamu’alaikum, ngiring ngalangkung kang.. Me ni resep ih ngaos biografi na. tiasa janten motipasi kangge nu sanes. teras semangat nya kang!

  41. Mantap kang. Bingah ningali web ieu. Abi nuju diajar nyerat, diantos kunjungan balikna ka blog sederhana abi

  42. kering

  43. Trma kash bnyak mmpermudahku bljar bhsa sunda🙂

  44. Alhamdulillah aya keneh nu tiasa ngalestarikeun budaya sunda😀
    Sae pisan kang,dilajeung supados nambihan deui elmuna kanggo nu hoyong diajar bahasa sunda nu saleureusna🙂

  45. Apa arti cimani

  46. Naon artina ciman

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s